Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Εισητήρια για τους 19ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Δελχί 2010

Delhi 2010 LogoΚυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων (ΚΕΚΑ) ανακοινώνει ότι δέχεται παραγγελίες εισιτηρίων για τους 19ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων Δελχί 2010 που θα διεξαχθούν το 2010 στο Νέο Δελχί της Ινδίας 3-14 Οκτωβρίου.

Η Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων προτρέπει τους Κύπριους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες όπως εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους για παραγγελία εισιτηρίων.

Η Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων 30 Μαρτίου 2010 δέχεται παραγγελίες εισιτηρίων το αργότερο μέχρι τις 30 Μαρτίου 2010. Η παραγγελία για να γίνει δεκτή από την ΚΟΕ θα πρέπει να συνοδεύεται με επιταγή ή μετρητά συμφωνα με την συνολική αξία των εισιτηρίων. Σε περίπτωση πιθανής ακύρωσης της παραγγελίας το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.

Η παραγγελία και διάθεση εισιτηρίων γίνεται απ’ ευθείας από την Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων σύμφωνα με τους κανονισμούς της Οργανωτικής Επιτροπή των  19ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων Δελχί 2010.

Για όσους ενδιαφέρονται να Παρακολουθήσουν αθλήματα και εκδηλώσεις των 19ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων Δελχί 2010, η ΚΕΚΑ διευκρινίζει επίσης τα ακόλουθα:

• Δεν υπάρχουν εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.
• Όλοι οι θεατές ανεξαρτήτως ηλικίας χρειάζονται εισιτήριο.
• H Οργανωτική Επιτροπή 19ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων Δελχί 2010 θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα για εισιτήρια όλων των Κοινοπολιτειακών Επιτροπών.
• Για εισιτήρια σε αγωνίσματα με υψηλή ζήτηση καθώς και τελετές έναρξης και λήξης η Οργανωτική Επιτροπή 19ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων Δελχί 2010 δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα.

Για πληροφορίες που αφορούν τις τιμές και το πρόγραμμα των Κοινοπολιτειακών Αγώνων Δελχί 2010 , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΚΟΕ στο τηλέφωνο  22-449880.

Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο έγγραφο πιο κάτω όπως το αγωνιστικό πρόγραμμα, τον κατάλογο με τις τιμές των εισιτηρίων για τους 19ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, καθώς και αίτηση παραγγελίας εισιτηρίων.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση παραγγελίας που θα βρείτε σε μορφή Excel πιο κάτω και την επιστρέψετε στο e-mail της ΚΟΕ cypnoc@cytanet.com.cy μαζί με τα προσωπικά σας στοιχειά.(Πλήρες Ονομα, Διέυθυνση διαμονής, Τηλέφωνο, Φαξ, E-mail).

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα με τιμές των εισητηρίων και την παργγελία παρακλώ πατήστε εδώ 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Λειτουργό της Κυπριακής Επιτροπής Κοινοπολιετιακών Αγώνων Γιώργο Τερεζόπουλο στο τηλ: 22 449880.

* σημειώστε ότι οι τιμές των εισιτηρίων που φαίνονται πιο κάτω εiναι σε Ινδικές Ρουπίες η και διατίθενται στην ονομαστική τους αξία χωρίς επιπροσθετες επιβαρύνσεις. Η ενδεικτική ετήσια ισοτιμία Ρουπίας με Εωρώ είναι η ακόλουθη

1.00 INR = 0.0152187 EUR
India Rupees    Euro
1 INR = 0.0152187 EUR   1 EUR = 65.7085 INR

 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.