Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Bανκούβερ 2010 Ολυμπιακά Εισιτήρια

Vancouver_2008_Official_Ticket_AgentΗ Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι αρχίζει την εκστρατεία διάθεσης εισιτηρίων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ που θα διεξαχθούν το 2010 στον Καναδά.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή προτρέπει τους Κύπριους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν απο κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπως εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους για παραγγελία εισιτηρίων.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), από τις 1-27 Μαιου 2008 δέχεται παραγγελίες διάθεσης εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ 2010 που θα διεξαχθούν στις 12-28 Φεβρουαρίου του 2010 και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 12-21 Μαρτίου 2010. Η παραγγελία για να γίνει δεκτή απο την ΚΟΕ θα πρεπει να συνοδεύεται με προκαταβολή ίση με το ήμιση τηε αξίας των εισητηρίων. Σε περίπτωση πιθανής ακύρωσης της παραγγελίας το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται.

Η παραγγελία και διάθεση εισιτηρίων γίνεται απ’ ευθείας από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Οργανωτικής Επιτροπή των  Ολυμπιακών Αγώνων Βανκούβερ 2010.

Για όσους ενδιαφερονταί να ακολουθήσουν αθλήματα και εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, η ΚΟΕ διευκρινίζει επίσης τα ακόλουθα:

  • Δεν υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια ή προσκλήσεις για τους Αγώνες, ούτε και για τους εθελοντές.
  • Δεν υπάρχουν εκπτώσεις στις τιμές των εισιτηρίων.
  • Όλοι οι θεατές ανεξαρτήτως ηλικίας χρειάζονται εισιτήριο.
  • H Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ 2010 θα πρσπαθήσει να ικανοποιήσει τα αιτήματα για εισιτήρια όλων των Ολυμπιακών Επιτροπών.
  • Για εισιτήρια σε αγωνίσματα με υψηλή ζήτηση η Οργανωτική Επιτροπή Βανκούβερ 2010 δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα.

Για πληροφορίες που αφορούν τις τιμές και το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων Βανκούβερ 2010, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΚΟΕ στο τηλέφωνο  22-449800.

Μπορείτε επίσης να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα έγγραφα πιο κάτω όπως το αγωνιστικό πρόγραμμα, τον κατάλογο με τις τιμές των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ το 2010, καθώς και αίτηση παραγγελίας εισιτηρίων.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση παραγγελίας που θα βρείτε σε μορφή Excel πιο κάτω και την επιστρέψετε στο e-mail της ΚΟΕ cypnoc@cytanet.com.cy μαζί με τα προσωπικά σας στοιχειά.(Πλήρες Ονομα, Τηλέφωνο, Φαξ, E-mail)

* σημειώστε ότι στις τιμές των εισιτηρίων που φαίνονται πιο κάτω σε Δολάρια Καναδά η ΚΟΕ θα προσθέσει ένα μικρό ποσοστό πάνω στην ονομαστική αξία των εισιτηρίων για την διεκπεραίωση της παραγγελίας.


Βανκούβερ 2010 Τιμές Εισιτηρίων

Βανκούβερ2010 Συνδιαμένο Πρόγραμμα

Πρόγραμμα ανα ημέρα Ολυμπιακών Αγώνων Βανκούβερ 2010

Πρόγραμμα ανα ημέρα Παραολυμπιακοί Αγώνες Βανκούβερ 2010 

Αίτηση Παραγγελίας Εισητηρίων Βανκούβερ 2010 

 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.