Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Συνάντηση ΚΟΕ με Ένωση Συντακτών Κύπρου

Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρ 16, 2017

ESK KOE meeting

 

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Φράγκου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 16 Μαρτίου, τα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ Ντίνο Μιχαηλίδη.
 
Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης, o Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Χαράλαμπος Λόττας, και η Γενική Διευθύντρια Όλγα Πιπερίδου. Τον κύριο Φράγκο, συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚ Χρίστος Χριστοφίδης.
 
Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Μιχαηλίδης χαρακτήρισε την συνάντηση με την ΕΣΚ πολύ καλή και εποικοδομητική σημειώνοντας ότι έθεσε τις βάσεις για μια στενότερη συνεργασία που θα έχει ως στόχο την προώθηση του Ολυμπισμού στην Κύπρου και την προβολή του έργου του έργου της ΚΟΕ : «Ήταν τιμή για μας η επίσκεψη του Προέδρου και του Γραμματέα στην ΚΟΕ. Πρώτη φορά γίνεται. Ανταλλάξαμε απόψεις. Πήραμε τις γνώσεις τους, την σοφία τους, δώσαμε και τη δική μας την άποψη και πιστεύω ότι βάλαμε κάποιες βάσεις για να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, ούτως ώστε να προωθήσουμε την ιδεολογία του Ολυμπισμού. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από αυτή την συνάντηση και την θεωρώ από τις πιο σημαντικές που έχω κάνει σαν Πρόεδρος της ΚΟΕ», πρόσθεσε.
 
Ο Πρόεδρος της ΕΣΚ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της συζήτησης θεμάτων διμερούς ενδιαφέροντος, σημειώνοντας μετά το τέλος της συνάντησης, πώς η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ένωση Συντακτών Κύπρου μπορούν να συμβάλουν στην προαγωγή της Ολυμπιακής Ιδέας μέσα στην κυπριακή κοινωνία : «Ακούστηκαν χρήσιμες, παραγωγικές ιδέες που πιστεύω ότι θα αποτελέσουν την βάση της περαιτέρω συνεργασίας επί του συγκεκριμένου ζητήματος. Υπάρχει η βούληση, υπάρχει η ετοιμότητα, υπάρχει το όραμα του Ολυμπισμού και νομίζω ότι θα προκύψουν ουσιαστικά αποτελέσματα», κατέληξε.
 
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
16 Μαρτίου 2017
 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.