Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

 

Gold Coast 2018: Αιτήσεις για Εθελοντές

Ημερομηνία Έκδοσης: Μάρ 02, 2017

 Gold coast 2018 logo

Η Oργανωτική Επιτροπή των 21ων Κοινοπολιτειακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Gold Coast της Αυστραλίας από 4 μέχρι 15 Απριλίου 2018 ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις απ' όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως εθελοντές στους αγώνες. Οι αιτήσεις μπορούν να γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των αγώνων στην ιστοδιεύθυνση www.gc2018.com.
 
Για την ευκολότερη εξακρίβωση των στοιχείων των όσων προτίθενται να αιτηθούν, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων (KEKA), και να της κοινοποιήσουν την πρόθεση τους να είναι εθελοντές στους αγώνες, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο τους και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail), έτσι ώστε να τους δοθεί αποκλειστικός κωδικός αριθμός που θα συνοδεύσει την αίτηση τους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΚΕΚΑ στο τηλέφωνο 22449880, ή στο e-mail cypnoc@cytanet.com.cy, ή στο fax 22449890.
 
Ο κωδικός αριθμός που θα δοθεί από την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων στην ΚΕΚΑ, δεν εξασφαλίζει απαραίτητα την έγκριση της αίτησης, ή την αποδοχή της συνδέοντας την με την αποστολή της ΚΕΚΑ στους αγώνες, ωστόσο διασφαλίζει ότι θα εξεταστεί απ’ ευθείας από το τμήμα Σχέσεων και Λειτουργιών της Επιτροπής Κοινοπολιτειακών Αγώνων, το οποίο θα είναι πλέον ενήμερο με ποιας χώρας Επιτροπή έχει σχέση ο ενδιαφερόμενος.
 
Κυπριακή Επιτροπή Κοινοπολιτειακών Αγώνων
2 Μαρτίου 2017
 
 
© Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, 1997- 2017. All rights reserved.