Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Απόψε η λαμπρή τελετή Βράβευσης στο Ολυμπιακό Μέγαρο των Αρίστων Έφηβων-Νεάνιδων 2023 / Με το Βλέμμα στο Παρίσι

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποιεί απόψε στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο (18.00), την Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Εφήβων-Νεανίδων 2023 / Με το Βλέμμα στο Παρίσι, που είναι αφιερωμένη στον πρώην πρόεδρο της ΚΟΕ Ουράνιο Μ.Ιωαννίδη.

Στην τελετή θα δώσουν το παρόν η Υπουργός Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μανώλης Κολυμπάδης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, προέδροι και εκπρόσωποι των αθλητικών Ομοσπονδιών και άλλοι αθλητικοί παράγοντες, εκπρόσωποι της Χορηγικής οικογένειας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και συνοδοί των αθλητών που θα βραβευθούν.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση της Cablenet, χορηγού επικοινωνίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Για ακόμη μια χρονιά στην παρουσίαση της εκδήλωσης θα βρίσκονται δύο καταξιωμένοι αθλητές που αποτελούν πρότυπα για τους νέους αθλητές μας, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κωνσταντίνου και η πρωταθλήτρια της Σκοποβολής Κωνσταντίνα Νικολάου.

Στη φετινή εκδήλωση θα απονεμηθούν από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, τιμητική διάκριση στον ιστιοπλόο Παύλο Κοντίδη, τα βραβεία «Γλαύκος Κληρίδης» στους κορυφαίους Άνδρα και Γυναίκα αθλητές για το 2023, τα βραβεία στους κορυφαίους Έφηβο και Νεάνιδα αθλητές για το 2023, και τα αντίστοιχα για τους αθλητές Ομαδικών αθλημάτων. Θα δοθούν επίσης τα θεσμοθετημένα βραβεία «Αντώνης Παπαδόπουλος» και «Μαριάννα Ζαχαριάδη» στους κορυφαίους Έφηβο/Νεάνιδα αθλητές Στίβου αντίστοιχα, καθώς και το βραβείο «Πεύκιος Γεωργιάδης» στον κορυφαίο Έφηβο ή Νεάνιδα που συνδύασε τις αθλητικές του επιτυχίες με τις επιδόσεις στην εκπαίδευση.

Την εκδήλωση λαμπρύνει η παρουσία αθλητών όλων Ομοσπονδιών. Θα παρίστανται και θα βραβευθούν οι κορυφαίοι Έφηβοι και Νεάνιδες αθλητές, όπως αυτοί προτάθηκαν από τις οικείες τους αθλητικές Ομοσπονδίες.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου τους Χρυσούς Χορηγούς, Logicom και Τράπεζα Κύπρου, τους Ασημένιους Χορηγούς Χαραλαμπίδης Κρίστης, Medochemie και Allianz, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, την ΤΟΥΟΤΑ Κύπρου, τον Όμιλο Βιοϊατρική και το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για τη συνεργασία και τη στήριξη που της παρέχουν στην υλοποίηση της αποστολής της.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
26 Μαρτίου 2024

 

 

Search